Activitats Extraescolars

A l'institut oferim una àmplia gamma d'activitats extraescolars dissenyades per enriquir la vida dels estudiants. Des de l'estratègia mental amb escacs, fins a l'expressió artística amb ball i teatre, així com esports alternatius i krav-magá per a la defensa personal. Aquestes activitats fomenten el desenvolupament integral, millorant habilitats cognitives, físiques i socials.


Les activitats extraescolars començaran la primera setmana d’octubre i acabaran la darrera setmana de maig.Teatre

El taller de  teatre és una oportunitat fantàstica per als vostres fills per desenvolupar les seves habilitats creatives, comunicatives i socials. Aquest taller es durà a terme els dilluns i els dimecres de 16:00 a 17:30 hores, i estem segurs que serà una experiència enriquidora per a tots els participants.


L’activitat té un cost anual de 60 euros, que podeu pagar en 3 pagaments trimestrals de 20 euros.


El taller el durà a terme @Bruactor.ESCACS

El taller d’escacs és un espai on els estudiants poden aprendre les regles del joc dels escacs, millorar les seves habilitats estratègiques i tàctiques, i també gaudir de la companyia d'altres estudiants amb interessos semblants. Aquest taller es durà a terme els divendres de 15:15 a 17:15 hores. 


L’activitat té un cost anual de 60 euros, que podeu pagar en 3 pagaments trimestrals de 20 euros.


El taller d’escacs el du realitzant des de fa tres anys amb molt d’èxit el mestre Félix Borrego

ball modern

El ball modern és una activitat extraescolar que combina ritme, expressió i moviment. A través de coreografies contemporànies i tècniques de ball variades, els estudiants poden explorar i desenvolupar la seva creativitat. Aquesta activitat no només millora la coordinació i l'agilitat física, sinó que també enriqueix les habilitats socials i fomenta el treball en equip. El ball modern ajuda a augmentar la confiança en un mateix i ofereix una via d'expressió emocional, contribuint així al benestar general dels participants.


Activitat inclosa dins del programa del Consell Insular de Mallorca IESPORTIU, oferim dues activitats gratuïtes per tot l’alumnat de 1r a 4rt d’ESO.


Aquesta activitat es durà a terme tots els dimarts de 15:15 a 16:15 hores al gimnàs de l’IES Son Cladera. 
ESPORTS ALTERNATIUS: STREET RAQUET I TCHOUKBALL

Street Raquet, jugat en superfícies planes, millora l'agilitat i la coordinació, a més de fomentar el treball en equip. Tchoukball, una mescla de handbol i voleibol, desenvolupa la consciència espacial i l'anticipació, mentre promou la col·laboració i l'estratègia. Ambdós esports són ideals per a millorar diverses habilitats físiques i cognitives, com la velocitat de reacció i la destresa manual, tot oferint una forma emocionant i menys competitiva d'activitat física. Aquesta activitat es durà a terme tots els dijous de 15:15 a 16:15 hores al gimnàs de l’IES Son Cladera. 


Activitat inclosa dins del programa del Consell Insular


KRAV MAGÁ

Aquesta activitat la imparteix BUKAN Institut Balear de Krav-Magà.


Els seus beneficis són: millora de la condició física, reducció de l'ansietat, augment de la coordinació motora i mental, control de les emocions en situacions estressants, augment de l'autoestima i autoconfiança i indirectament millores en la capacitat de lideratge. Com que és un art marcial per a la defensa personal fomenta el comportament pacífic i cívic de l'ésser humà. Si volguessin fer l'activitat en horari extraescolar l'horari seria: dilluns i dimecres a les 18:00h-19:00


La primera setmana d'octubre es durà a terme una setmana per provar i fer les matriculacions, a l'horari establert, tant a primària com a secundària. Per inscriure's a la setmana de prova o per a més informació, us heu de posar en contacte per WhatsApp o trucant al 649 427 612. El preu és de 35€ al mes, més una assegurança de pràctica d'assistència sanitària obligatòria, 50€. També us podeu apuntar fent clic aquí.


L'ús de quimono és obligatori (per fer la prova no és obligatori, només una vegadaapuntats a l'activitat).