Vols venir a treballar amb nosaltres?

En nom de tota la comunitat educativa et volem agrair que estiguis llegint aquestes línies ja que si ho fas, potser estiguis interessada o interessat a venir a treballar al nostre institut. Aquí seràs benvingut i segur que la teva feina deixarà els seus fruits als nostres alumnes.


A l’institut duim endavant tot un seguit de projectes que tenen com a finalitat posar l’alumne al centre de l’aprenentatge, per tal que assolesqui una maduresa personal que li permeti tenir èxit acadèmic.


El centre duu endavant iniciatives a partir del Programa de Millora i Transformació de la Conselleria d’Educació. Destacam l’Atenció a la Diversitat de l’Alumnat, el Pla de Digitalització de l’ensenyament, l’aprenentatge basat en Projectes, la dinamització de la Biblioteca escolar, el Pla lector de centre, l’Hort escolar, l’Escola de famílies, el Programa de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOIES), les activitats complementàries i extraescolars.


Totes aquestes iniciatives es poden dur a terme gràcies al compromís de tot el professorat que arriba al centre i que curs rere curs continua creient en un projecte educatiu per a un barri que valora i agraeix les oportunitats de creixement dels joves.


Per tal de conèixer-nos una mica més, et convidam a trescar per les nostres xarxes socials i la nostra web. Encara millor vine a veure’ns i t’ho contam.