Chromebooks i llicència digital

Curs 22-23

CHROMEBOOKS


  • On comprar l'equipament?

Les famílies teniu dues opcions:

  1. Podeu comprar l'equipament a la tenda online de l'empresa ICONO, accedint a la seva web https://www.iconoedu.com i accedint amb el codi del centre: 07015859

La tenda online romandrà oberta des de l'1 de juny fins el 14 d'agost (en un torn inicial), i de l'1 al 20 de setembre (en un segon torn)

Per a més informació, podeu revisar també el tríptic informatiu que ens ha preparat l'empresa ICONO, a tal efecte: TRÍPTIC INFORMATIU COMPRA CHROMEBOOKS.

L'entrega dels dispositius, per a aquelles famílies que han adquirit l'equipament dins el primer termini, es realitzarà a l'institut el dia 5 de setembre en horari de 9 a 16.30h. Els equips que NO es puguin recollir en aquesta data, quedaran a l'institut per a la seva distribució (NO tornen a la botiga d'ICONO).


  1. Podeu comprar l'equip a un altre lloc, en aquest cas heu de tenir present les següents consideracions:

  • Cal comprar també la llicència de Google Education (preu al voltant de 40€), per tal que el dispositiu pugui ser gestionat pel centre.

  • Els problemes tècnics i reparacions dels equipaments els haureu de gestionar amb l'empresa on hàgeu adquirit l'equip. El centre NO se'n farà càrrec en aquest cas.


LLICÈNCIA DIGITAL PROGRAMA CONTROL PARENTAL (INFORMACIÓ PRÒXIMAMENT)